6 beste ontvetter sprays

Niets is zo onprettig om te werken in omgevingen die heel erg vettig zijn. Ja, natuurlijk is het vaak iets waar we niet omheen kunnen -vooral mensen die werken in keukens of garages-, maar tussen de werkzaamheden door is het prettig als de omgeving goed ontvet is, zodat we weer verder kunnen werken in een schone omgeving. Ook prettig voor het inventariseren en organiseren van alles in de werkruimte, dan pak je niet de hele tijd vette spullen terwijl je bezig bent: Een vette spatel beet pakken is niet het lekkerste wat je wil terwijl je aan het bakken bent bijvoorbeeld. Of een vette moersleutel. Zorg er dan dus voor dat alles goed is ontvet. Wij hebben hier een selectie voor je opgemaakt met de beste ontvetters die er te verkrijgen zijn.

HG - Vetweg

Inmens bekent merk: HG. HG zijn de initialen van de originele ontwikkelaar van het merk Hagan Gip, een Zweedse ondernemer. Meer over HG vind je in ons kennisbank artikel over HG. Als we HG moeten geloven doen hun schoonmaakproducten wat het beloofd. Dus ook hun ontvetter. En dat is zeker niet gelogen. Zeer efficient product, zodat je niet te veel hoeft te gebruiken.

Naast hun algemene “vetweg” ontvetter heeft HG ook een serie specifieke schoonmaakartikelen voor doelgerichter ontvetter, zoals voor de afzuigkap.

Dasty - Classic Ontvetter

Een zeer populair artikel, bijna een klassieker te noemen. Hoewel Dasty diverse schoonmaakproducten in hun productie hebben, is de ontvetter by far het populairst en meeste verkocht. Het is te verkrijgen bij onder andere de Wibra, maar ook online te bestellen. Een zeer krachtige ontvetter, alleen in verhouding moet je wat meer gebruiken dan bij andere ontvetters. Dit omdat het al redelijk verdunt is in de verpakking door onder andere geur extracten.

Dubro - Onverslaanbaar tegen vet

Onverslaanbaar tegen vet, noemen ze het. Zeer krachtige ontvetter van Dubro. Deze ontvetter is voor maar 10% verdund, dus zeer efficient in gebruik, omdat je er niet veel voor hoeft te gebruiken. Ook is het inzetbaar voor vele doeleindes, waaronder vetvlekken in kleding. Naast de reguliere ontvetter heeft Dubro ook een Ultra Ontvetter.

Driehoek - Groene zeep

Driehoek maakt zijn schoonmaakartikelen van natuurlijke ingredienten. Hierdoor zijn het veilige producten die biologisch afbreek zijn. Grondig schoonmaken en ook nog eens goed voor je omgeving. Driehoek groene zeep is verkrijgbaar met diverse geuren en is inzetbaar voor vele doeleindes, waaronder het ontvetten van je werkomgeving.

Greenlife - Keukenontvetter

Naast Driehoek is er ook Greenlife, een schoonmaak product van ProfiBright, welke ook geproduceerd is op basis van natuurlijke ingrediënten. Maar Greenlife gaat nog een stap verder. Zij garanderen dat hun producten palmolie vrij zijn, niet getest op dieren en biologisch afbreekbaar. Dat is dus schoonmaken met een goed gevoel. Hoewel het label specificeerd op de keuken is dit artikel ook voor andere omgevingen in te zetten.

Blue Wonder - Super ontvetter

Blue Wonder, vooral bekend van hun ruiten-/glasreinigers, heeft ook een briljante ontvetter “Super Ontvetter”. Ook deze is biologisch afbreekbaar. Dit product wordt niet door veel winkels aangeboden, maar is online volop beschikbaar. Er zijn ook grote jerrycans beschikbaar zodat je je spray flacon kan bijvullen.

Geef een antwoord