Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wij zorgen ervoor dat u nooit meer zonder schoonmaakartikelen komt te zitten!

Met de GRATIS HELDER IN HYGIENE VOORRAAD ONTZORGING weet u zeker dat er altijd alles is voor een goed verzorgde werkvloer/kantoor/restaurant/bar of elk andere ruimte. Uw personeel kan hun tijd investeren in andere zaken, terwijl ons personeel er altijd voor blijft zorgen dat alle schoonmaakartikelen die u nodig heeft er zijn. 

Een hoogwaardige schoonmaakkast voor al uw schoonmaakartikelen

Naast onze GRATIS HELDER IN HYGIENE VOORRAAD SERVICE krijgt u ook 2 GRATIS voorraadkasten waar al uw schoonmaakartikelen in worden opgeslagen. Zo staan ze nooit in de weg, efficiënt geplaatst en veilig voor de omgeving. Wij komen ook de kasten brengen, plaatsen en vullen.

Slim uw schoonmaakartikelen bestellen

In de voorraadkasten zitten QR codes geplakt op de planken voor de artikelen. Zo kunt u altijd makkelijk en snel een product extra bestellen wanneer nodig. Ons personeel gebruikt deze codes ook om uw producten te bestellen. Wij komen namelijk regelmatig (op basis van uw wensen) langs om de voorraad te controleren en de producten te bestellen die nodig zijn. Mocht er ineens iets helemaal er niet meer zijn, kunt altijd een melding bij ons doen via deze QR codes.

Gelimiteerde beschikbaarheid!

Omdat wij een korte lijn hebben met onze leveranciers kunnen we snel schakelen. Alleen kunnen wij vanwege beperkt personeel, nog niet iedereen voorzien van onze GRATIS VOORRAAD ONTZORGING. Meld u dus snel aan hieronder, voordat wij vol zitten! Aanmelding is zonder betalingsverplichtingen en dus geheel vrijblijvend. Reserveer direct uw plek voor onze VOORRAAD SERVICE 👇👇👇