Jouw producten altijd binnen handbereik

Heb jij problemen met je huidige leveranciers, is de bedrijfsvoorraad niet altijd up-to-date en aangevuld? Bijvoorbeeld, door de gevolgen van menselijke of technische fouten? Met de Helder In Voorraad  Voorraadservice zijn deze problemen verleden tijd.

Dankzij uitsluiting van alle onnodige communicatie tussen de klant tot het moment van levering, gebruik van eigen logistiek met rijdend magazijn, ontstaan er geen leveringsproblemen, manco’s of back-orders.

Compleet ontzorgd in bedrijfsmiddelen met de HELDER IN VOORRAAD SERVICE!

Slimme opslag

Inbegrepen in de Helder voorraadservice zitten slim ingerichte voorraadkasten of opmaat gemaakte custom kasten of stellingen. Volgens afspraak op vaste tijden gevuld op basis van gebruik. De kasten worden geleverd met een handige overzichten voor een correcte HACCP naleving en gebruik.

De Helder-in-Voorraad ABC lijn is de basis inhoud van onze bus. Alle artikelen die een ‘gemiddelde’ onderneming doorgaans nodig heeft. Deze lijst wordt continue aangevuld en geoptimaliseerd.

Elk product is voorzien van een QR code, hiermee kan er gemakkelijk worden geleverd en besteld. Daarnaast is er ook een QR code lijst met extra producten, niet standaard in de bus, maar soms handig om snel te bestellen. Bekijk de ABC Helder lijn hier.

Wij staan voor je klaar

Slim bestellen met QR codes

Alle producten zijn gekoppeld aan QR codes. Hierdoor kunnen ze makkelijk besteld worden via de app. Dit is vooral ook efficiënt voor onze bezorgers, zij komen op afgesproken momenten  langs om de voorraad te controleren en direct aan te vullen. Door deze methode van scannen wordt er een hoop werk uit handen van onze klanten genomen.

In overleg wordt een lijst  met QR codes gemaakt van de overige producten, buiten het ABC assortiment, die regelmatig worden gebruikt. Deze worden dan automatisch bij het eerstvolgende bezorg en aanvul moment geleverd.

Merken waar je op vertrouwd

Betalen op rekening

Uiteraard kan de betaling op rekening, zoals je gewend bent bij andere leveranciers of via automatische incasso. Het is ook mogelijk om direct via de site te bestellen en te betalen.

De producten dus direct op voorraad op de zaak, betalen zoals je prettig vindt.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Geintereseerd in ons voorraadservice?
Wij komen graag eens bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om alle opties te bespreken.
Wij passen ons graag aan naar jouw wensen.