ABC voorraad in de bus

Benieuwd wat er bij ons standaard in de bus zit? Klik op de knop hieronder om deze te bekijken. Bepaal of deze artikelen bij je passen, er kan namelijk altijd overlegd worden of wij iets willen toevoegen.

Slim bestellen met QR codes

Al uw producten zijn gekoppeld met QR codes. Hierdoor kunt u snel deze producten bestellen vanaf uw telefoon, maar ook onze bezorger, welke 1 keer per week langs komt (of minder vaak) om uw voorraad te controleren en aanvullen.

Daarnaast zoeken wij met u ook uit welke overige producten en/of materialen u af en toe nodig heeft, naast de producten die op dagelijkse basis worden gebruikt. Zo kunt u snel en eenvoudig bij uw gewenste producten en materialen.

Wij staan voor je klaar

Betalen op rekening

Uiteraard gaat de betaling op rekening, zoals u gewend bent bij andere leveranciers. Wel is het mogelijk om direct te betalen of via automatische incasso, als u dat wenst.

Uw producten dus direct op de zaak, betalen zoals u prettig vindt.

Merken waar je op vertrouwd

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Geintereseerd in ons voorraadservice? Wij komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om alle opties met u te bespreken. Wij passen ons graag aan naar uw wensen.